Traditioneel werken

Nog niet helemaal over op dynamisch werken? Of zelfs helemaal niet? Ook dan laten wij u niet zitten. Want ook ‘traditioneel’ werken gaat het beste aan een goed bureau. En in de juiste werkhouding houd je het een stuk langer vol.

 

Werkplek inrichten

Wij hebben bureaus, kasten, tafels en stoelen van eigen fabricaat waarmee u uw werkplek kunt inrichten. Van 4-poots bureau tot T- en C-poot. En van hoekbureau tot verrijdbare tafel. Kiest u voor een traditioneel bureau op vaste hoogte of wilt u het makkelijk kunnen verstellen? Wordt het een los bureau of een duo-werkplek? En zoekt u een strakke, professionele uitstraling of heeft u liever een wat informelere sfeer? We denken graag met u mee.


Zo goed mogelijk zitten

Zitten is slecht voor ons, en slecht zitten al helemaal. Daarom is een goede bureaustoel ook zo belangrijk. En wat wilt u dan?  Wordt het een bureaustoel met of zonder wielen? En zijn die wielen hard of zacht? Hoe lang gebruik je de stoel per dag? Wie nu de juiste afweging maakt, zit straks niet met de gebakken peren.

Wilt u eens even rustig praten over de werkplekinrichting op uw kantoor? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Smitkantoorinrichting
Laan van de Kreeft 153
7324 BX Apeldoorn
055 519 08 82
info@smitkantoorinrichting.nl