Projectstoffering

U kunt bij ons terecht voor projectstoffering van hoogwaardige kwaliteit. Wij stofferen vloeren met harde en zachte vloerbedekkingen en wij verzorgen raamdecoraties zoals gordijnen, lamellen, vitrages en zonweringen.

Harde vloeren

Wij stofferen vloeren met harde vloerbedekkingen. We voorzien bijvoorbeeld in projectstoffering van PVC of vinyl vloeren, linoleum vloeren en parket vloeren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vloeren met een beton look, de zogenaamde cementgebonden gietvloeren. Bent u op zoek naar een uniek design of patroon? Of bent u op zoek naar een slijtvaste vloer? Wat u ook wenst, wij kunnen het voor u realiseren. Bekijk gerust de mogelijkheden die wij bieden voor harde vloeren.

 

Zachte vloeren

U kunt bij ons terecht voor alle soorten zachte vloerbedekkingen. Wij bieden hoogwaardige tapijt in diverse maten, kleuren en patronen. De mogelijkheden zijn groot, van 50 bij 50 cm tapijttegels tot zogenaamde tapijt ‘planks’ van 25 cm bij 1 meter. Van duurzame tapijttegels in felle kleuren tot aan rustiek laagpolig tapijt met een rustig patroon. Door maten en kleuren met elkaar te combineren creëert u uw eigen unieke vloer. Wij helpen u hier graag bij, bekijk gerust eens onze zachte vloeren.

Raamdecoratie

Raamdecoratie kunt u zien als de ‘finishing touch’ van elke ruimte. Het brengt sfeer in het interieur, maar speelt daarnaast ook een functionele rol. Raamdecoratie beschermt tegen te veel warmte en hinderlijk licht van buiten af. Daarnaast biedt het ook de nodige privacy wanneer dat gewenst is.

 

Zonwering

In een projectstofferingstraject is de zonwering één van de onderdelen waar u de noodzaak pas van inziet zodra u het pand betrokken hebt. Na een dag met de ogen tegen de zon in knijpen en een te warm kantoor beseft u zich dat u de zonwering mist.

Smitkantoorinrichting
Laan van de Kreeft 153
7324 BX Apeldoorn
055 519 08 82
info@smitkantoorinrichting.nl